СЧЕТОВОДСТВО И ТРЗ

СЧЕТОВОДСТВО И ТРЗ

Пълен аутсорсинг на дейности и процеси в областта на ТРЗ и счетоводството - реална възможност за оптимизация и ефективно управление
Счетоводство и ТРЗ

Пълен набор счетоводни и ТРЗ дейности

Счетоводство и ТРЗ

Бонусни системи и възнаграждения

Счетоводство и ТРЗ

Проучвания и пазарни статистики

СЧЕТОВОДСТВО и ТРЗ

Нашата “екосистема” включва специалисти в областта на счетоводството и ТРЗ. Благодарение на нашия екип, в който всеки специализира в определена област, ние можем да предложим пълен аутсорсинг на дейности и процеси свързани, както със счетоводството, така и с изчислението и обработката на работни заплати, болнични, отпуски (вкл. и чрез инструменти за онлайн заявяване и одобрение). 

В днешната комплексна среда законовите промени се случват буквално ежедневно, а динамиката на работа изисква бърза реакция и навременност, за да се избегнат негативни последствия за организацията. Работейки с клиенти от различни браншове, ние сме натрупали богат опит и разполагаме със сериозна експертиза, която може да помогне, както при осчетоводяването, така и при уреждането на казуси свързани с изплащане на възнаграждения, бонуси и обезщетения. 

Ние използваме най-добрите софтуерни решения на българския пазар, които осигуряват гъвкавост и точно спазване на всички законови изисквания и отчетност.

Разполагаме с екип и софтуер, за да осигурим висококачествени услуги при оптимални разходи за всеки работодател, което би довело до спестяване на средства и вътрешно-бюджетни оптимизации. Задачата и целта ни са да предоставим услуга, която позволява на нашите клиенти да се фокусират върху основната си дейност и да забравят за досадната поддържаща администрация.

Свържете се с нас

и получете професионално съдействие при организацията и оптимизацията на счетоводни дейности и обработката на заплати

© 2020 HRadvocate.eu | Уеб сайт от SEOMAX